Outplacement / Omplacering = Nye muligheder

Hvad er outplacement?

Outplacement er arbejdsgiverens mulighed for at sikre sine opsagte medarbejdere – både ledere og medarbejdere – et tilbud om professionel karriererådgivning og det bedste redskaber til at komme i nyt job.

Hvorfor skal jeg benytte outplacement

Et professionelt outplacementforløb, gennemført af erfarne konsulenter sikrer de bedste forudsætninger for at opsagte medarbejdere kommer godt videre og får en god oplevelse.

Erfaringer viser desuden at virksomhedens investering i opsagte medarbejdere har en positiv effekt på tilbageværende medarbejderes loyalitet og motivation. Det handler i sidste ende også om employer branding og gode ambassadører.

Hvorfor vælge outplacement hos os ?

Vi kombinerer faglig viden og indsigt i reklame, media, salg og marketing med erfarne eksperter i HR og outplacement – det betyder en langt bedre og målrettet rådgivning.

Vi kender jobmarkedet – vi rekrutterer til branchen og har en omfattende opdateret viden om, hvilke krav der stilles.

Og så har vi et meget stort netværk blandt virksomhederne og dermed mulighed for at afsøge potentielle jobmuligheder.

Vort outplacementforløb

Vi har en gennemarbejdet proces – men vi tilpasser naturligvis altid i forhold til individuelle behov og ønsker. Og vi tager altid udgangspunkt i at se den enkelte som potentiel kandidat til en ny stilling. Det stiller krav til at få afdækket alle forhold omkring adfærds- og kompetenceprofil – styrker og svagheder – hvad motiverer osv. Alle vores outplacementprocesser inkluderer desuden gennemførelse af persontest.

Det enkelte outplacementforløb varierer i tid – men altid den tid der behøves – og vi slipper først når medarbejderen i job igen.

Hvad koster det ?

Prisen afhænger af hvilke hvilke forløb der vælges – samt hvor mange, der skal gennemføres outplacement for. Dog ligger prisspændet mellem kr 10.000 og kr. 20.000 pr forløb.

Hvordan kommer jeg videre ?

Hvis du vil høre om mulighederne for at give dine medarbejdere et af branchens bedste afsæt at komme videre på sørger vi for, at du bliver kontaktet af en af vores outplacementkonsulenter.