De personer, som ikke havde et studiejob under kandidaten, er dem, der er arbejdsløse i dag.....

Berlingske Tidende, Samfund (17. januar 2018)

”Vi har haft stor glæde af at ansætte studerende i vores marketingafdeling – og med NewTalents har vi fået super let og hurtig adgang til rigtigt mange fantastiske kræfter. De sender os typisk 2-3 egnede kandidater og så nøjes vi med at afholde samtalerne og vi skal ikke ud at prikke diverse netværk.

KundeAnders (CMO)

”Nordic Recruitings NewTalents gav mig en fantastisk god mulighed for at kombinere mine studier med et meget udviklende studiejob i en virksomhed, hvor jeg kunne kombinere teori og praksis. Det gav mig faktisk et godt afsæt til arbejdsmarkedet og udviklede mig også personligt så jeg følte mig langt bedre rustet til livet efter studietiden”

StuderendeJosephine (Brand Manager Trainee)

Forberede sig til karrieren

Det er vores mission at NewTalents bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv og bidrage til at forberede landets studerende til en karriere i erhvervslivet. Samt ikke mindst at lette virksomhedernes adgang til en stærk base bestående af ambitiøse og dygtige unge mennesker, som studerer ved landets universiteter og business schools.

Hvem kan være med

NewTalents CV-base består langt overvejende af studerende, som har afsluttet – eller nærmer sig afslutningen af deres bachelor og snart skal påbegynde kandidatdelen. Mange er i gang med en kommerciel uddannelse – enten ved en af landets business schools eller universiteter – men mange medlemmer i basen læser også kommunikation, dansk, matematik, datalogi, jura, it etc.

Sådan gør vi

Virksomheder, som søger studerende til studierelevante praktikpladser/trainee-stillinger mv henvender sig til Nordic Recruiting. På baggrund af virksomhedens ønsker til kandidaten kontakter vi de kandidater i NewTalents, som matcher den ønskede personprofil vedr. eventuel kontakt/samtale med virksomheden.

Med andre ord: NewTalents er hot-spottet og platformen, hvor studerende kan kombinere teori med udfordringer i det ”virkelige liv” og virksomheder kan skabe kontakt til helt nye og stærke faglige ressourcer.

GDPR

NewTalents er naturligvis GDPR-certificeret og du kan løbende opdatere dine oplysninger i basen, samt slette, hvis du ikke længere ønsker at stå til rådighed for et studiejob.

Gå til NewTalents